Charcuterie

We zijn ambachtsmensen die charcuterie met liefde bereiden, met onze eigen filosofie, waarbij we geen deel van het dier onbenut laten.

Deze collectie, van traditioneel gerijpt vlees en rijke patés tot onze alom beruchte pastrami, weerspiegelt onze toewijding aan het vak en de kunst van charcuterie maken. 

Nose-to-tail, het zit ons in de genen.

Amercain préparé DIY
Nieuw
Amercain préparé DIY
€24,00
Shop nu
Crémeux de Boeuf - gedroogde entrecôte
Crémeux de Boeuf - gedroogde entrecôte 2 reviews
€13,00
Shop nu
Pastrami - New York Style
Minder dan 10 in stock
Pastrami - New York Style 2 reviews
€7,00
Shop nu
Coppa Boeuf
Coppa Boeuf 1 review
€10,00
Shop nu
Vlaamse Porchetta
Minder dan 10 in stock
Vlaamse Porchetta
€6,50
Uitverkocht
Pata Negra
Pata Negra - Jamón de Bellotta 1 review
€34,00
Shop nu
Paté en croûte - Hoevekip & Foie Gras
Paté en croûte - Hoevekip & Foie Gras 2 Reviews
€10,00
Shop nu
Grootmoederspaté
Grootmoederspaté 6 reviews
€10,50
Shop nu
Dierendonck Potjesvlees
Dierendonck Potjesvlees 3 reviews
€11,00
Shop nu
Dierendonck Rillettes Eend & Varken
Dierendonck Rillettes Eend & Varken 5 reviews
€12,50
Shop nu
Dierendonck Marbré
Dierendonck Marbré 1 review
€10,50
Shop nu
Gerookte kraai
Gerookte kraai 2 Reviews
€24,00
Shop nu
Huisgerookt spek
Minder dan 10 in stock
Huisgerookt spek 3 reviews
€12,35
Shop nu
Pithivier gemaakt van verse bladerdeeg met foie gras de canard, heerlijk geplukte kip, varkensvlees en girolles
Nieuw
Pithivier 1 review
€37,50
Shop nu
close menu