Cutting blog

New

Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende

Oostende, 20 maart 2025 – Slagerij Dierendonck kondigt de overname aan van de gerenommeerde poelier Huis Laleman in Oostende. Het vernieuwde Atelier Dierendonck opent in mei 2025 op het Mijnplein, waar Huis Laleman na 104 jaar vorige zomer de deuren sloot. Hendrik Dierendonck ziet in Oostende een unieke kans. “De combinatie van stad en kust, het bruisende karakter in zomer én winter, maakt het een perfecte locatie om onze filosofie verder uit te dragen.” “Het openen van een nieuwe beenhouwerij in deze tijd lijkt misschien gedurfd,” zegt Hendrik. “Maar er is opnieuw vraag naar échte slagers die kwaliteit en...

Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende

Story

Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende

Oostende, 20 maart 2025 – Slagerij Dierendonck kondigt de...

Read more
The Menapian Pig

Story

The Menapian Pig

“When you love what you do 100 percent and are... Read more
Pasta 'Nduja

Recept

Pasta 'Nduja

Meet our 'Nduja' , a unique and... Read more
Fresh pulled lamb burger

Recept

Fresh pulled lamb burger

Delve into the tradition of slow cooking with our pulled... Read more
Lamb from Lozère

Story

Lamb from Lozère

Some time ago, my father and I were invited to... Read more
Pulled lamb burger

Recept

Pulled lamb burger

Turn your delicious pulled lamb meat into a phenomenally delicious... Read more
Hendrik style bone-in ribs

Tips & Tricks

Hendrik style bone-in ribs

BAKING TIP: Hendrik-style bone steak Heat the meat, depending... Read more
Culinary gifts for connoisseurs

Tips & Tricks

Culinary gifts for connoisseurs

Can you sense it already? The smell of anticipation is... Read more
Wagyu: the art of the finest beef

Story

Wagyu: the art of the finest beef

Often considered the caviar or the Rolls-Royce among beef, Wagyu... Read more
close menu